Menu
EUR
ePropulsion

ePropulsion

Door: Martijn Reacties: 0

Een diepgaande blik op ePropulsion: elektrische buitenboordmotoren en accessoires

Elektrische buitenboordmotoren zijn de toekomst van de watersport. Of je nu op zoek bent naar een milieuvriendelijke manier om je boot aan te drijven, of gewoon op zoek bent naar een betrouwbare motor die geen gas- en oliewissels vereist, ePropulsion heeft de perfecte oplossing voor jou. In deze blogpost zullen we dieper ingaan op ePropulsion en de elektrische buitenboordmotoren en accessoires die ze bieden.

Over ePropulsion

ePropulsion is een Chinees bedrijf dat gespecialiseerd is in elektrische buitenboordmotoren. Het bedrijf is opgericht in 2012 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in de markt van elektrische buitenboordmotoren. ePropulsion streeft ernaar om innovatieve en duurzame producten te leveren die de watersportindustrie veranderen.

Het aanbod van ePropulsion

Het aanbod van ePropulsion omvat een reeks elektrische buitenboordmotoren en accessoires. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste producten.

Spirit 1.0 Plus

De Spirit 1.0 Plus is een elektrische buitenboordmotor met een vermogen van 1 kW en een stuwkracht van 18 kg. De motor is geschikt voor boten tot 1.500 kg en heeft een maximale vaartijd van 2 uur op volle snelheid. De Spirit 1.0 Plus wordt geleverd met een lithiumbatterij die in 3 uur kan worden opgeladen.

Navy 3.0

De Navy 3.0 is een krachtige elektrische buitenboordmotor met een vermogen van 3 kW en een stuwkracht van 55 kg. De motor is geschikt voor boten tot 3.000 kg en heeft een maximale vaartijd van 4 uur op volle snelheid. De Navy 3.0 wordt geleverd met twee lithiumbatterijen die in 3 uur kunnen worden opgeladen.

Pod Drive 1.0

De Pod Drive 1.0 is een elektrische podmotor met een vermogen van 1 kW en een stuwkracht van 20 kg. De motor is geschikt voor boten tot 1.500 kg en heeft een maximale vaartijd van 1,5 uur op volle snelheid. De Pod Drive 1.0 wordt geleverd met een lithiumbatterij die in 2,5 uur kan worden opgeladen.

Accessoires

ePropulsion biedt ook een scala aan accessoires voor haar elektrische buitenboordmotoren, waaronder:

  • Batterijen
  • Acculaders
  • Propellers
  • Afstandsbedieningen
  • Zwengels
  • Stuurwielen

De voordelen van ePropulsion

Er zijn talloze voordelen verbonden aan het gebruik van ePropulsion's elektrische buitenboordmotoren. Hieronder vind je enkele van de belangrijkste voordelen.

Milieuvriendelijk

Een van de

de grootste producenten van elektrische buitenboordmotoren ter wereld.

Technologie van Epropulsion

Een van de unieke aspecten van Epropulsion is de technologie die zij gebruiken in hun buitenboordmotoren. De motoren zijn uitgerust met een borstelloze motor, waardoor ze stiller, efficiënter en krachtiger zijn dan traditionele buitenboordmotoren. Ook zijn de motoren lichter van gewicht, wat het gebruiksgemak vergroot.

Een ander aspect van de technologie van Epropulsion is de gebruiksvriendelijkheid. De buitenboordmotoren zijn gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Ook zijn de motoren voorzien van een display waarop je belangrijke informatie kunt aflezen, zoals de snelheid, het batterijniveau en de resterende vaartijd.

Modellen van Epropulsion

Epropulsion biedt verschillende modellen aan, van lichte motoren voor kleinere boten tot krachtige motoren voor grotere boten. Hieronder lichten we enkele modellen uit:

  • Spirit 1.0 Plus: Deze motor heeft een vermogen van 1.000 watt en is geschikt voor boten tot 1.500 kg. De motor heeft een ingebouwde batterij van 915 Wh, waardoor je tot 8 uur kunt varen op lage snelheid.

  • Navy 3.0: Deze motor heeft een vermogen van 3.000 watt en is geschikt voor boten tot 3.000 kg. De motor heeft een ingebouwde batterij van 1.152 Wh, waardoor je tot 10 uur kunt varen op lage snelheid.

  • Pod Drive 1.0: Deze motor heeft een vermogen van 1.000 watt en is geschikt voor boten tot 1.500 kg. Het unieke aan deze motor is dat deze onder de boot gemonteerd wordt, waardoor de boot meer stabiliteit krijgt en de motor minder geluid produceert.

  • Lagoon: Deze motor heeft een vermogen van 1.200 watt en is geschikt voor boten tot 1.800 kg. Het unieke aan deze motor is dat deze opvouwbaar is, waardoor je hem gemakkelijk kunt opbergen en meenemen.

Voordelen van Epropulsion

Het gebruik van een elektrische buitenboordmotor van Epropulsion brengt verschillende voordelen met zich mee. Hieronder hebben we enkele voordelen op een rijtje gezet:

  • Milieuvriendelijk: Elektrisch varen is beter voor het milieu dan varen op benzine of diesel. Elektrische motoren stoten namelijk geen schadelijke stoffen uit.

  • Stil: Een elektrische motor van Epropulsion is erg stil, waardoor je kunt genieten van de rust op het water en de natuur om je heen.

  • Efficiënt: Elektrische motoren van Epropulsion zijn efficiënter dan traditionele motoren. Dit komt doordat ze gebruikmaken van de nieuwste technologie, zoals borstelloze motoren.

  • Gebruiksvriendelijk: De buitenboordmotoren van Epropulsion zijn gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Ook zijn ze voorzien van een display waarop je belangrijke informatie kunt aflezen.

Conclusie

Er zijn ook modellen zoals de Spirit en de Navy met een opvouwbare propeller en een aanzienlijk hoger vermogen. De Spirit heeft een vermogen van 3,3 kW en de Navy zelfs 9,9 kW. Deze modellen zijn bijzonder geschikt voor grotere boten en jachten. Ook heeft ePropulsion een aantal accessoires ontwikkeld die het gebruik van de motor nog eenvoudiger en comfortabeler maken. Zo zijn er bijvoorbeeld zonne-energiepanelen en een speciale display die alle belangrijke informatie over de motor en de accu's weergeeft.

Naast de kracht en efficiëntie van de motoren is ook het onderhoud van ePropulsion motoren eenvoudig en laagdrempelig. Zo zijn de motoren vrijwel onderhoudsvrij en is er geen sprake van brandstof of olie die ververst of bijgevuld dient te worden. Dit maakt de motoren niet alleen milieuvriendelijk, maar ook bijzonder gebruiksvriendelijk.

Kortom, ePropulsion biedt een breed scala aan elektrische buitenboordmotoren die geschikt zijn voor verschillende soorten boten en toepassingen. Van kleinere boten tot grotere jachten, ePropulsion heeft voor elke boot een passende elektromotor. De krachtige en efficiënte motoren zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook betrouwbaar en eenvoudig in gebruik. Met de accessoires en de mogelijkheid om de motor aan te sluiten op een zonne-energiepaneel, biedt ePropulsion de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en gebruiksvriendelijke manier om hun boot aan te drijven.

XXL Water is trots om een officiële dealer te zijn van ePropulsion. We geloven in de kracht en kwaliteit van de producten en staan volledig achter de visie van het bedrijf. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren over welke elektromotor het beste past bij uw boot en behoeften. Bij XXL Water kunt u terecht voor aankoop, installatie en onderhoud van uw ePropulsion motor. We nodigen u graag uit om onze showroom te bezoeken en uzelf te overtuigen van de kwaliteit en efficiëntie van ePropulsion motoren.

 
 

Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »