Menu
EUR

Al onze buitenboordmotoren in een duidelijk overzicht - beste prijzen en levertijden

Een buitenboordmotor is een type motor dat op een boot of ander vaartuig wordt gebruikt om deze te laten varen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en vermogens, afhankelijk van het doel waarvoor ze worden gebruikt. Buitenboordmotoren zijn populair bij vissers, pleziervaartuigen en andere soorten bootgebruikers die een compacte en efficiënte manier zoeken om hun boot te laten varen.

Er zijn verschillende soorten buitenboordmotoren beschikbaar, waaronder twee-takt en vier-takt motoren. Twee-takt motoren zijn kleiner en lichter dan vier-takt motoren, maar ze zijn ook minder efficiënt en produceren meer uitlaatgassen. Vier-takt motoren zijn groter en zwaarder, maar ze zijn ook efficiënter en produceren minder uitlaatgassen.

Buitenboordmotoren zijn verkrijgbaar in verschillende vermogens, van kleine motoren met een vermogen van enkele pk's tot grote motoren met een vermogen van honderden pk's. Het vermogen van de motor is afhankelijk van de grootte van de boot en het doel waarvoor deze wordt gebruikt. Kleinere motoren zijn geschikt voor kleinere bootjes en vissersbootjes, terwijl grotere motoren geschikt zijn voor grotere bootjes en pleziervaartuigen.

Buitenboordmotoren zijn ook verkrijgbaar in verschillende aandrijvingen, waaronder outboard, inboard en jet drive. Outboard motoren zijn de meest voorkomende en worden aan de achterkant van de boot bevestigd. Inboard motoren zijn geïntegreerd in de boot en zijn meestal groter en krachtiger dan outboard motoren. Jet drive motoren gebruiken een jetstroom om de boot te laten varen en zijn geschikt voor gebruik in ondiep water.

Buitenboordmotoren zijn ook verkrijgbaar in verschillende brandstofsystemen, waaronder benzine, diesel en elektrisch. Benzinemotoren zijn de meest voorkomende en zijn gemakkelijk verkrijgbaar, maar ze produceren meer uitlaatgassen en zijn minder efficiënt dan diesel- of elektrische motoren. Dieselmotoren zijn efficiënter en produceren minder uitlaatgassen, maar ze zijn ook duurder en moeilijker verkrijgbaar. Elektrische motoren zijn helemaal niet moeilijk te verkrijgen maar vereisen zware accu's. Echter zijn deze het beste voor het milieu.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »