Menu
EUR

Brandstofstekkers

0 Producten
Toon:

Geen producten gevonden

Ga verder met winkelen
Toon 1 - 0 van 0

Bij XXL Water begrijpen we dat veilige en betrouwbare brandstofstekkers van vitaal belang zijn voor een optimale werking van de brandstofsystemen aan boord. Ontdek onze collectie nautische brandstofstekkers, speciaal ontworpen voor maritieme toepassingen.

Kenmerken:

  1. Brandstofbestendige Materialen: Gemaakt van materialen die bestand zijn tegen verschillende brandstoffen, zoals diesel en benzine, om de duurzaamheid te waarborgen.

  2. Corrosiebestendige Constructie: Brandstofstekkers zijn voorzien van corrosiebestendige materialen zoals roestvrij staal of messing om langdurige prestaties te waarborgen in zoute omgevingen.

  3. Veilige en Afsluitbare Ontwerpen: Sommige modellen hebben veilige en afsluitbare ontwerpen om ongeoorloofd gebruik te voorkomen en de brandstofoverdracht te regelen.

  4. Eenvoudige Aansluiting en Ontkoppeling: Ergonomisch ontworpen voor eenvoudige aansluiting en ontkoppeling, zelfs onder maritieme omstandigheden.

  5. Compatibiliteit met Diverse Slangen: Ontworpen om te passen bij verschillende diameters en typen brandstofslangen voor veelzijdige toepassingen.

  6. Weerbestendige Afdichtingen: Voorzien van weerbestendige afdichtingen om te beschermen tegen vocht en om een betrouwbare afdichting te garanderen.

  7. Snelsluitmechanismen: Sommige modellen hebben snelsluitmechanismen voor een efficiënte bediening en brandstofoverdracht.

Toepassingen:

  1. Brandstofsystemen voor Motoren: Voor het aansluiten en ontkoppelen van brandstofslangen tussen brandstoftanks en motoren aan boord.

  2. Diesel- en Benzineoverdracht: Geschikt voor de snelle en veilige overdracht van zowel diesel als benzine binnen het vaartuig.

  3. Generatoren en Verwarmingssystemen: Voor het verbinden van brandstofsystemen voor generatoren en verwarmingssystemen.

  4. Maritieme Voertuigen: Gebruikt in maritieme voertuigen zoals boten en jachten voor efficiënte brandstofoverdracht.

  5. Noodbrandstofsystemen: Voor noodsituaties waarbij snel en veilig brandstof moet worden overgebracht van een reservecontainer naar de brandstoftank.

  6. Commerciële Schepen: Geschikt voor gebruik op commerciële schepen waar een betrouwbare en efficiënte brandstofoverdracht van groot belang is.

Kies hoogwaardige brandstofstekkers die voldoen aan de specifieke behoeften van je vaartuig, en zorg voor veilige, snelle en betrouwbare brandstofoverdracht aan boord.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »