Menu
EUR

WSV Oude IJssel

Watersportvereniging De Oude IJssel: Een Oase van Waterplezier

Watersportvereniging "De Oude IJssel" heeft een rijke geschiedenis, opgericht in 1938 als "Zeilvereniging De Oude IJssel". In 2013 vierden we ons 75-jarig jubileum. Hoewel oorspronkelijk opgericht als zeilvereniging, hebben de meeste van onze leden motorboten, en we bieden zelfs onderdak aan individuele skiffeurs.

Op 31 augustus 2013 ontvingen we de koninklijke erepenning als erkenning van onze bijdrage aan de watersportgemeenschap. Ons belangrijkste doel is het bevorderen van de varende watersport.

WSV "De Oude IJssel" is trots aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Watersportverbond (KNWV). Of je nu met een zeilschip of een motorschip vaart, je bent van harte welkom in onze schilderachtige haven!

Voorzieningen die Je Verwacht:

Onze haven biedt uitstekende voorzieningen:

  • Douches met koud en warm stromend water.
  • Toiletten.
  • Wateraansluiting aan de steiger.
  • Installatie voor vuilwaterafvoer.
  • Afvoerpunt voor het legen van chemische toiletten.
  • Huisvuil kan in onze containers worden gedeponeerd.
  • De haven is 's nachts verlicht.

Sinds 2019 hebben we een nieuwe attractie bij onze haven, een aanwinst voor Doesburg. Fietsen zijn beschikbaar voor gasten vanaf mei 2019. Je mag de fiets een uur gratis lenen als je boodschappen wilt doen in de buurt, in overleg met de havenmeester.

Als je de fiets langer nodig hebt, kun je deze huren voor € 7,50.

Ontdek de Omgeving:

Onze jachthaven bevindt zich in Doesburg, bij het Sluizencomplex "Verloren van Themaat sr." aan de Barend Ubbinkweg, naast de sluis. We bieden diverse ligplaatsen aan weerszijden van de Oude IJssel, elk met hun eigen voorzieningen.

Doesburg zelf staat bekend om haar prachtig gerestaureerde historische binnenstad en vestingwerken. De stad aan het water heeft veel te bieden, van restaurants tot culturele evenementen. Elke eerste zondag van de maand is er een culturele zondag, waarbij veel galeries geopend zijn.

Mis de kans niet om onze gezellige haven te bezoeken en te genieten van alles wat Doesburg en onze watersportvereniging te bieden hebben. Welkom aan boord!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »