Menu
EUR
  • Meer dan 30.000 artikelen leverbaar!
  • Vanaf 50 euro gratis verzending
  • Indien op voorraad = verzonden binnen 1 werkdag!

W. v . 't Slik

De prachtige haven van Hedel bevindt zich direct achter het gemeenschapshuis Gelre's End, te midden van een adembenemend groen recreatiegebied. Bovendien ligt het centrum van Hedel, met al haar winkels, op loopafstand.

Aan de haven vindt u het 'Stuurhuis', ons clubhuis waar de toiletten, wasruimtes en douches te vinden zijn. Hier kunnen zowel leden als passanten samenkomen, een kopje koffie drinken of genieten van een verfrissend drankje met een prachtig uitzicht op de majestueuze Maas.

De opvallende hoogte van het "Stuurhuis" is te wijten aan de sterk variërende waterstanden van de Maas. Het heeft al drie extreme waterstanden doorstaan zonder ooit onder water te komen.

Onze vereniging bruist van activiteit, waarbij zowel leden als passanten ten volle kunnen genieten van watersport. Bovendien bieden de uitstekende voorzieningen in de nabijheid van Hedel en de nabijheid van de gezellige stad 's-Hertogenbosch een aantrekkelijke uitvalsbasis voor avontuurlijke uitstapjes.

Begin 2023 hebben we in de hele haven een stabiel WiFi-netwerk geïnstalleerd, toegankelijk voor havenmeesters, leden en gasten. Voor het wachtwoord kunt u terecht bij de havenmeester. Dit project is uitgevoerd door JP Netwerken.

Vanaf 1 januari 2021 is het gebruik van de helling van WSV 't Stik beperkt vanwege overlast die onbeperkte toegang met zich meebrengt, zowel voor leden als voor de havenmeester en voor boten die vertrekken en terugkeren. Er is echter nog steeds een beperkte mogelijkheid voor hellinggebruik, waarbij men een vaste gebruiker wordt tegen betaling van een jaarlijks bedrag, zonder dat lidmaatschap vereist is.

Dit betekent:

  • Er vindt een kennismakingsgesprek plaats.
  • U krijgt een sleutel van het toegangshek tegen betaling van een borgsom van € 50,00, waardoor u te allen tijde gebruik kunt maken van de helling.
  • U kunt zich hiervoor aanmelden via het aanvraagformulier op de website, waarbij u een foto van uw boot en een kopie van uw verzekering moet meesturen.

Vanaf de eerste week van augustus 2018 zijn er uitgebreide renovatiewerkzaamheden uitgevoerd aan de steigers in de haven, wat soms enige overlast met zich meebracht. Als alles volgens plan verloopt, kunt u vanaf 29 september weer volop gebruik maken van onze vernieuwde haven.

Alsof er een rode loper van asfalt werd uitgerold, is de ingang al aanzienlijk verbeterd door baggerwerkzaamheden. Bovendien is de ingang richting het Stuurhuis inmiddels in orde gemaakt.

Tijdens de ledenvergadering van 4 april 2014 is het voorstel tot goedkeuring van de baggerovereenkomst goedgekeurd, en Paans van Oort heeft dit werk uitgevoerd. Gedurende deze werkzaamheden konden schepen tijdelijk uitwijken naar een ligplaats in Ammerzoden, een fantastische oplossing. "We moeten elkaar helpen," was hun spontane reactie op ons verzoek om hulp. Enkele tevreden leden hebben een kleine, ludieke openingsceremonie voor de haven georganiseerd, waarbij voorzitter Van Raaij en havencommissaris Peek een lint moesten doorknippen.

In 1978 besloten enkele enthousiaste Hedelnaren een watersportvereniging op te richten, met als voornaamste doel het creëren van ligplaatsen voor inwoners van Hedel. Hoewel de definitieve oprichting van de vereniging pas in 1979 plaatsvond, duurde het vele jaren van overleg met de gemeente, andere instanties en financiers voordat de haven voltooid was. Begin 1986 konden de eerste boten hun plaats innemen in de compleet nieuw uitgegraven en ingerichte jachthaven.

De oorspronkelijke 40 ligplaatsen bleken al snel aan de vraag te voldoen, en er werd besloten de capaciteit uit te breiden tot ongeveer 60 ligplaatsen.

HAVENMEESTER De havenmeester is doorgaans aanwezig en staat tot uw dienst voor informatie, betalingen en assistentie (telefoon: 06 46578874).

ELEKTRICITEIT Op alle steigers vindt u aansluitingen voor elektriciteit (220 Volt, 4 Ampère). Zorg ervoor dat de kabels die u gebruikt in goede conditie verkeren.

DRINKWATER Drinkwater is beschikbaar op de steigers. Bij warm weer raden we aan de kraan goed door te spoelen voordat u water tankt. Gelieve na gebruik de slang leeg te laten lopen.

SANITAIR De douches en toiletten zijn te vinden in het Stuurhuis (het clubhuis boven aan de trap).

AFVAL Langs het toegangspad staat een container voor huishoudelijk afval (alleen verpakt in vuilniszakken). Let op: het is strikt verboden om olie en/of chemisch afval in de container te deponeren of onbeheerd in de haven achter te laten. Overtreding zal worden gemeld.

VEILIGHEID De jachthaven is afgesloten met een hek. U krijgt een code van de havenmeester om toegang te verkrijgen tot het terrein. Sluit altijd de poort bij het verlaten van de haven.

OPGEPAST! Zwemmen en vissen in de haven zijn niet toegestaan.

EHBO Voor kleine ongelukjes is er een verbanddoos beschikbaar, te vinden in het clubhuis. Tevens is er een AED-apparaat aanwezig bij de Jeu de Boules Hatalle.

FIETS U kunt gratis een fiets lenen; hiervoor kunt u afspraken maken met de havenme

Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »