Menu
EUR
  • Meer dan 30.000 artikelen leverbaar!
  • Vanaf 50 euro gratis verzending
  • Indien op voorraad = verzonden binnen 1 werkdag!

Watersportvereniging Maas en Waal

Welkom bij Watersportvereniging Maas en Waal in Heumen!

De prachtige haven, gelegen aan de noordoever van de Maas, is de perfecte plek voor liefhebbers van watersport. Hier willen wij u graag meer vertellen over wat de vereniging te bieden heeft en hoe u van de faciliteiten kunt genieten.

De Haven: De haven heeft een rijke geschiedenis en werd eind jaren zestig in gebruik genomen. U vindt de haven direct ten oosten van de brug in snelweg A73, midden in de serene uiterwaarden bij het pittoreske dorp Heumen. Met trots bieden zij ligplaatsen aan ruim 80 schepen in het water, waarvan het merendeel zeilboten is. Daarnaast zijn er enkele kleinere boten op de wal. De vereniging telt ongeveer honderd enthousiaste leden.

Gastvrije Overnachtingsmogelijkheden: Gasten worden hartelijk welkom geheten in de haven en krijgen de mogelijkheid om met hun boot te overnachten. Bij aankomst kan de boot in eerste instantie worden afgemeerd aan de gastensteiger, gelegen naast de botenhelling. Voor verdere instructies raden wij aan zo snel mogelijk telefonisch contact op te nemen met de havenmeester op het nummer 06-1927 3922.

Liggeld: Het tarief voor een passantenplaats bedraagt € 1,50 per meter bootlengte per overnachting. Informatie over de betaling is te vinden naast de ingang van het clubhuis.

Voorzieningen: Het clubhuis staat de hele dag open en is toegankelijk met een speciale code. Bediening is alleen beschikbaar op zondagmiddag. In het clubhuis zijn toiletten en een douche beschikbaar. Het tarief voor het gebruik van de douche bedraagt € 0,50 per munt. Aan de oostzijde van het clubgebouw bevindt zich een afwasplaats (zonder warm water). Huisvuil kan worden gedeponeerd in de vuilcontainer.

Verken Heumen: Het charmante dorp Heumen ligt op slechts ongeveer 1 kilometer afstand. Hier vindt u onder andere een cafetaria voor uw culinaire behoeften. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met de havenmeester op het nummer 06-19273922. (Let op: dit nummer is NIET bedoeld voor aanvragen voor langdurige ligplaatsen of het gebruik van de helling, aangezien beide momenteel niet beschikbaar zijn.)

Agenda 2023: De vereniging heeft ook een boeiende agenda voor 2023 met activiteiten voor leden en bezoekers:

  • Werkavonden: Elke eerste woensdag van de maand, van mei tot en met september, met aanvang om 18.30 uur.
  • Onderlinge zeilwedstrijden: Beginnend op 30 april, en vervolgens maandelijks de laatste zondag van de maand, met een briefing om 13.00 uur.

Contactgegevens:

Adres: Kasteellaan 3, 6582 AZ Heumen Havenmeester: U kunt contact opnemen met de havenmeester op het nummer 06-19 27 39 22. (Nogmaals, dit nummer is NIET voor ligplaatsaanvragen of gebruik van de helling.)

Wij hopen dat u uw verblijf bij Watersportvereniging Maas en Waal ten volle zult genieten en kijken ernaar uit u te verwelkomen in hun haven aan de prachtige Maas. Tot snel!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »