Menu
EUR
  • Meer dan 30.000 artikelen leverbaar!
  • Vanaf 50 euro gratis verzending
  • Indien op voorraad = verzonden binnen 1 werkdag!

W.S.V De Wiel

Welkom op de website van WSV De Wiel, een vereniging met een rijke geschiedenis van meer dan 50 jaar. Met meer dan 40 actieve leden is deze vereniging een waar bastion van liefhebbers van de wateren. De vereniging biedt toegang tot een jachthaven, een clubhuis en diverse faciliteiten die het waterleven nog aangenamer maken.

Samen met de leden draagt de gemeenschap zorg voor het onderhoud van de haven. Dit collectieve inspanning zorgt ervoor dat de haven te allen tijde hygiënisch, veilig en goed onderhouden blijft. Het gezegde "vele handen maken licht werk" is hier zeker van toepassing.

De historische context van De Wiel is fascinerend. Gelegen in de vestigingsstad Heukelum, die teruggaat tot het jaar 996, is de vereniging een integraal onderdeel van deze prachtige plaats. De jachthaven en roeiboothaven zijn waardevolle aanvullingen op het erfgoed van Heukelum. Al sinds 1980 spannen we ons in om waterliefhebbers een veilige plek te bieden om hun boten te plaatsen. De haven werd opgericht in 1967 en telt 40 ligplaatsen, geschikt voor boten tot 12 meter lang.

De vereniging biedt haar leden niet alleen een jachthaven, maar ook een clubhuis waar gezamenlijk wordt gezorgd voor het onderhoud van de haven en de bijbehorende voorzieningen. Deze gezamenlijke inzet resulteert in een goed onderhouden omgeving waar alle leden kunnen genieten van hun gedeelde passie voor varen.

Binnen de haven zijn er elektriciteitsaansluitingen en sanitaire voorzieningen beschikbaar, waardoor het verblijf in de haven comfortabeler wordt. Er is ook een speciale roeibotenhaven, de T-Steiger, waar boten tot 4 meter kunnen worden geplaatst, met ruimte voor 30 boten.

De toekomst van de T-Steiger staat in de planning. De vereniging heeft de wens om deze steiger te renoveren, en hoewel er al enkele gesprekken hebben plaatsgevonden, is er nog de uitdaging om het financiële plaatje rond te krijgen. Als u bereid bent om bij te dragen of iemand kent die kan helpen, wordt u van harte uitgenodigd om contact op te nemen met de vereniging. Uw steun wordt zeer op prijs gesteld.

In geval van noodgevallen of voor verdere vragen, aarzel niet om contact op te nemen met de vereniging via de volgende contactinformatie:

  • Voor noodgevallen: Bel 06 10790997.
  • Voor algemene vragen: Stuur een e-mail naar [email protected].
  • Als u geïnteresseerd bent om op de wachtlijst te komen: Meld u aan voor de wachtlijst via de website.

Deze vereniging biedt niet alleen toegang tot de wateren, maar ook een hechte gemeenschap van waterliefhebbers die samenwerken om deze prachtige haven te behouden en te verbeteren.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »