Menu
EUR
  • Meer dan 30.000 artikelen leverbaar!
  • Vanaf 50 euro gratis verzending
  • Indien op voorraad = verzonden binnen 1 werkdag!

Jachthaven Gelre

Sinds 1930 is de Vispoorthaven in Zutphen de thuishaven van de Watersport Vereniging Gelre. Deze historische jachthaven is gelegen aan de zuidkant van het centrum van Zutphen, bij Rijnkilometer 927. Passanten zijn van harte welkom en kunnen zich melden bij de 'meldsteiger' aan stuurboord bij het binnenvaren van de havenkom.

Vaarroutes: Zutphen bevindt zich halverwege de vaarroute van de Rijn richting Kampen en het Ketelmeer, de monding van de IJssel. De IJssel is een belangrijke waterweg die Noord-Nederland verbindt met Duitsland, België en Frankrijk. Vanaf de IJssel kunt u het IJsselmeer, Friesland, de Waddenzee, de Noordzee en zelfs de Noordse fjorden bereiken.

De Vispoorthaven is een gewaardeerde KNMC voorkeurshaven en is toegankelijk voor passanten. Het vrijwillige havenmeestersteam staat klaar om te helpen bij het aanleggen. U kunt contact opnemen met de havenmeester via telefoonnummer +31 648574574, ongeveer een uur voordat u wilt aanleggen. Zorg ervoor dat u de naam van uw schip, de lengte, breedte en het aantal overnachtingen doorgeeft.

Tijdens het hoogseizoen kan de beschikbaarheid van ligplaatsen in de Vispoorthaven beperkt zijn, dus het is raadzaam om vooraf contact op te nemen.

Voorzieningen:

  • Toiletten en douches bevinden zich in het havengebouw.
  • De kosten voor douches bedragen 0.50 euro per munt, die u kunt verkrijgen in de doucheruimte.
  • De haven beschikt over een hijsinstallatie met een hefvermogen tot 10 ton, inclusief ballast en lading.
  • Afval kan worden gedeponeerd in de daarvoor bestemde containers op de kade bij de ingang van de haven.

Historisch Zutphen: Zutphen is een van de oudste steden in Nederland, gelegen boven de rivieren. Het historische centrum biedt musea, een filmhuis, theater, galeries, winkels, restaurants en wekelijkse markten op donderdag en zaterdag, allemaal op loopafstand van de haven. De haven is overzichtelijk en gezellig, met ruimte voor passanten en eigen ligplaatsen voor leden aan de middensteiger.

Contactgegevens:

  • Adres: [Adres haven]
  • Telefoon havenmeester: +31 648574574

Ontdek de gastvrijheid van de Vispoorthaven in Zutphen en verken de charmes van deze historische stad aan de IJssel.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »