Menu
EUR
  • Meer dan 30.000 artikelen leverbaar!
  • Vanaf 50 euro gratis verzending
  • Indien op voorraad = verzonden binnen 1 werkdag!

Watersport Vereniging Sloterplas

Welkom op de website van Watersport Vereniging Sloterplas. Dit is een actieve vereniging gevestigd op het watersporteiland aan de zuidoost-oever van de Sloterplas in Amsterdam. De oprichting van deze vereniging dateert uit 1969 en in 2019 vierden zij hun 50-jarig jubileum. Momenteel is er een zeer beperkte beschikbaarheid van ligplekken. Voor specifieke informatie over beschikbaarheid raden zij aan om contact op te nemen met de havenmeester.

Als kandidaat-lid is het belangrijk om de vrijwilligersinspanningen van Watersport Vereniging Sloterplas te erkennen. De vereniging is volledig afhankelijk van de inzet van vrijwilligers en doet ook een beroep op leden, inclusief kandidaat-leden. Samen werken zij aan het behouden van de vereniging in goede staat. Voor meer informatie over de visie van de vereniging met betrekking tot een goed lidmaatschap, kunt u hier klikken.

Het inschrijvingsproces voor nieuwe leden verloopt volgens het huishoudelijk reglement van de vereniging:

Zodra u zich inschrijft bij Watersport Vereniging Sloterplas, komt uw aanmelding op een wachtlijst bij het bestuur. De havencommissaris (bestuurslid) neemt contact met u op of delegeert deze taak naar een van de havenmeesters. U wordt gecontacteerd wanneer er een ligplaats beschikbaar is (indien van toepassing). Uw aanmeldingsgegevens worden met u doorgenomen, en er wordt een afspraak gemaakt voor een inspectie van uw vaartuig. Nadat uw vaartuig is toegelaten tot de haven, worden uw gegevens doorgegeven aan de ledenadministratie. Het commissielid van de Ledenadministratie neemt contact met u op om een afspraak te maken om de aanmelding officieel te voltooien. Tijdens deze afspraak dient u zowel het inschrijfgeld als het bouwfonds te betalen, dit kan contant of via pin. Het is verplicht om uw boot te verzekeren bij de vereniging, en bij inschrijving en jaarlijks daarna dient u een kopie van uw verzekeringspapieren te overleggen. De vereniging is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan uw eigendommen in de haven.

Daarnaast willen we benadrukken dat de facturatie per seizoen plaatsvindt. Als u ervoor kiest om voortijdig uw lidmaatschap te beëindigen, wordt er geen restitutie verleend.

Bent u op zoek naar een ligplaats voor uw sloep, zeilboot, visboot of motorboot op nog geen 45 minuten varen van het centrum van Amsterdam? Met directe verbindingen naar de Ringvaart, Nieuwe Meer, de grachtengordel en uiteindelijk het IJsselmeer? Dat kan bij hen.

Hieronder vindt u de afmetingen van de ligplaatsen (Breedte x Lengte, in meters):

Box van 2,30 x 5,00 Box van 2,30 x 6,00 Box van 2,90 x 7,00 Box van 3,40 x 8,00 Box van 3,80 x 9,00 Box van 3,80 x 10,00 Voor informatie over beschikbare ligplaatsen en boxen kunt u contact opnemen met de havenmeester van Watersport Vereniging Sloterplas.

Helaas hebben zij op dit moment geen ruimte voor trailers. Maar voor trailerboten hebben zij goed nieuws, hun haven is uitgerust met een trailerhelling die het hele jaar door beschikbaar is voor zowel leden als niet-leden.

Een afspraak met de havenmeester is wel vereist, en houd er rekening mee dat de havenmeester niet altijd beschikbaar is. U kunt deze afspraak maken door het bijbehorende formulier in te vullen of door telefonisch contact op te nemen met de havenmeester, wiens contactgegevens te vinden zijn op hun contactpagina.

Houd er rekening mee dat er kosten verbonden zijn aan het gebruik van de helling. Deze kosten dienen voorafgaand aan het gebruik van de helling contant of via pin bij de havenmeester te worden voldaan. De tarieven zijn te vinden op hun tarievenkaart en gelden per actie. Als u ervoor kiest om uw boot via hun helling zowel in- als uit het water te halen, dient u het vermelde tarief twee keer te betalen.

Belangrijk is dat het gebruik van de helling altijd op eigen risico is. Het zal altijd onder toezicht van hun havenmeester plaatsvinden en u dient zijn of haar instructies op te volgen. Houd er ook rekening mee dat hun helling geen 'inrijhelling' is en het beste kan worden gebruikt met een kanteltrailer.

Contactgegevens: Christoffel Plantijngracht 2 1065 DA, Amsterdam Nederland

Algemene Contactgegevens:

Telefoonnummer: 020-6158663 Emailadres (algemeen): [email protected] Emailadres (bestuur): [email protected] Havenzaken:

Telefoonnummer: 06-45881832 (Havenmeester) Emailadres: [email protected] Werkbeurten:

Emailadres: [email protected] Kantine:

Het Ganzenest, hun kantine, heeft flexibele openingstijden. De openingstijden zijn op zondagen van 14:00 tot 18:00, afhankelijk van geplande- en ongeplande activiteiten. Ze beginnen maximaal 1 uur voor de start van de activiteit en eindigen uiterlijk 1 uur na afloop. Het bestuur behoudt zich het recht om deze openingstijden aan te passen.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »