Menu
EUR
  • Meer dan 30.000 artikelen leverbaar!
  • Vanaf 50 euro gratis verzending
  • Indien op voorraad = verzonden binnen 1 werkdag!

Jachthaven Nauerna

Welkom in Nauerna, Assendelft

Geniet van de rust en natuur in een oer-Hollands landschap. Passanten zijn van harte welkom in de jachthaven. Mits u zich houdt aan de geldende regels van het RIVM, bent u van harte welkom in de haven. U kunt ervoor kiezen om uw liggeld contactloos te betalen via de Blue Water app, maar u bent ook welkom op het havenkantoor. Jachthaven Nauerna draagt met trots de Blauwe Vlag sinds 2013.

De Blauwe Vlag is een internationale milieuonderscheiding die jaarlijks wordt toegekend aan stranden en jachthavens die deelnemen aan de campagne en hebben aangetoond dat ze schoon en veilig zijn. Ze moeten voldoen aan verschillende criteria en dient als herkenning- en kwaliteitssymbool voor schone stranden met goede waterkwaliteit en veilige jachthavens voor toeristen.

In Nederland kunnen Blauwe Vlag-gecertificeerde jachthavens een extra onderscheiding ontvangen: de Groene Wimpel. Deze wimpel wordt toegekend aan jachthavens die extra inspanningen hebben geleverd op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid. Dit omvat maatregelen op het gebied van energie- en waterbesparing, duurzame inkoop, gebruik van milieuvriendelijke bouwmaterialen, afvalrecycling en betrokkenheid bij de gemeenschap.

In 2019 heeft Jachthaven Nauerna naast de Blauwe Vlag ook de Groene Wimpel ontvangen. Er zijn slechts 25 jachthavens in Nederland die deze Groene Wimpel mogen voeren. Moderne wasfaciliteiten zijn beschikbaar in de jachthaven, inclusief douches en toiletten. U kunt de sanitaire ruimte gebruiken en heeft toegang tot wasmachines (inclusief milieuvriendelijk wasmiddel) en een droger. Voor het gebruik van de wasfaciliteiten kunt u wasmunten verkrijgen bij de havenmeesters op het havenkantoor.

Havenrestaurant De Waterraaf is geopend van woensdag tot en met zondag, van 12:00 tot 22:00 uur. U kunt contact opnemen met De Waterraaf via +31 (0) 75 612 81 39. Het restaurant biedt een schilderachtig uitzicht op de jachthaven van Nauerna vanaf het royale terras, wat een unieke sfeer aan uw eet- en drinkervaring toevoegt. Sloepenkade op Jachthaven Nauerna is onderdeel van het sloepennetwerk Noord-Holland. U kunt uw eigen vaarroute plannen met behulp van de routeplanner op sloepennetwerk.nl. Als u geen sloep heeft, kunt u er een huren bij de havenmeester.

In het winterseizoen (1 oktober tot 1 april) bieden zij winterstalling op de wal aan. De prijzen voor deze periode zijn inclusief hellen, afspuiten en bokhuur. Als u de voorkeur geeft aan binnenstalling in de winter, kunt u terecht bij Ronstalling BV aan de Voorzaan.

Gedurende het zomerseizoen (1 april tot 1 oktober) kunt u tijdelijk gebruikmaken van de wal voor reparaties en onderhoud. Neem contact op met de havenmeester voordat u deze werkzaamheden uitvoert. Hellen is mogelijk tot een maximumgewicht van 15 ton, en hijsen gebeurt uitsluitend op afspraak. Voor gasten zonder ligplaats op Jachthaven Nauerna geldt een toeslag. De prijzen zijn te vinden in de bovenstaande prijslijst. Pier I is gereserveerd voor passanten tegen een tarief van € 1,50 per meter per dag, inclusief elektriciteit, exclusief toeristenbelasting. Voor een verblijf vanaf één week kunnen aantrekkelijke kortingen worden geboden. Reserveren is niet nodig.

In de jachthaven is er een sanitaire ruimte met douches en toiletten, evenals een wasgelegenheid met een wasmachine en droger. Muntjes zijn verkrijgbaar bij het havenkantoor voor het gebruik van de wasfaciliteiten. Ook bieden zij gasflessen te koop aan.

De brug voor de jachthaven heeft een doorvaarthoogte van 3,5 meter en wordt goed bediend. Op maandag tot en met vrijdag is de brug geopend van 6:00 tot 22:00 uur, op zaterdag van 7:00 tot 20:00 uur, en op zondag van 9:00 tot 19:00 uur. Deze brugtijden zijn geldig tijdens het zomerseizoen.

Op maandagen is het havenkantoor gesloten, maar liggeld kan worden betaald via de Blue Water app. Helaas kunnen wasmunten of gasflessen dan niet worden gekocht. Bezoekers worden van harte welkom geheten in De Waterraaf voor koffie, lunch, diner en borrel.

Telefoon: De havenmeesters zijn zeven dagen per week telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 uur via 075 6871722. In noodgevallen kunt u natuurlijk contact opnemen.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »