Menu
EUR
  • Meer dan 30.000 artikelen leverbaar!
  • Vanaf 50 euro gratis verzending
  • Indien op voorraad = verzonden binnen 1 werkdag!

Watersportvereniging IJmond

Welkom bij Watersportvereniging IJmond

Watersportvereniging IJmond, opgericht in 1965, is de ideale thuishaven voor watersportliefhebbers. Gelegen in het prachtige recreatiegebied Spaarnwoude in Velsen-Zuid, biedt de club het hele jaar door tal van activiteiten en faciliteiten voor leden en passanten.

Met een gunstige ligging om alle windrichtingen te verkennen, beschikt W.V.IJ. over 240 ligplaatsen voor boten tot 12 meter in lengte. Wat de club echt onderscheidt, is de inzet van de leden, die betrokken zijn bij alle werkzaamheden op en rond de haven. Dankzij deze inzet kunnen de tarieven zeer vriendelijk gehouden worden in vergelijking met omliggende jachthavens en marina's.

Het hele jaar door worden er diverse activiteiten georganiseerd, zowel door de evenementencommissie als door leden, voor leden. De faciliteiten zijn uitgebreid en bieden de mogelijkheid om tijdens de winterperiode uw boot op de wal te stallen. Er is ook een clubhuis met een kantine die plate service en kleine maaltijden biedt, zodat leden hun medeleden kunnen ontmoeten. Passanten zijn ook van harte welkom.

Voor meer informatie kunt u de artikelen op de website bekijken of op de 'Haveninfo/Contact'-link klikken om contact op te nemen met de havenmeester, Frank Segveld. Hij staat klaar om u te informeren over alles wat u moet weten over W.V.IJ. U bent natuurlijk ook welkom om persoonlijk langs te komen bij de haven voor informatie en een lekker kopje koffie.

Havenmeester Frank Segveld staat tot uw dienst op de haven, en het is belangrijk dat passanten en gasten zich altijd bij hem aanmelden. Hier is de contactinformatie:

De openingstijden variëren, afhankelijk van het seizoen:

Terreinopeningstijden:

  • Zomerseizoen (1 april t/m 15 oktober): Doorlopend geopend.
  • Winterseizoen (16 oktober t/m 31 maart): 09:00 tot 18:00 uur.

Let op: Toegang voor auto's van niet-leden kost €2,00 per auto, en campers, aanhangwagens en boottrailers zijn niet toegestaan op de parkeerplaats.

Havenkantooropeningstijden:

  • Zomerrooster (16 april t/m 15 oktober): Dagelijks geopend in de ochtend, middag, en avond.
  • Winterrooster (16 oktober t/m 15 april): Dinsdag t/m Zaterdag geopend in de ochtend en middag. Zondag en Maandag is het havenkantoor gesloten.

W.V.IJmond biedt diverse opties voor het stallen van boten in de winter, zowel voor leden met vaste ligplaatsen als voor niet-leden. Dit omvat stalling te water en op de parkeerplaats. Voor meer informatie, neem contact op met de havenmeester.

De faciliteiten zijn uitgebreid en omvatten een clubhuis met kantine, douches, toiletten, een wasmachine en droger. Gratis WiFi is beschikbaar voor zowel leden als bezoekers. Voor kinderen is er een speeltuin waar ze zich kunnen vermaken.

Daarnaast bieden ze elektra-aansluitingen van 10 Ampère maximaal 2200 watt op de ligplaatsen en diverse watertappunten op steigers en kades. Voor het wassen en afspoelen van boten is er een speciaal tappunt op de F/G-steiger.

Houd er rekening mee dat vissen in de jachthaven niet is toegestaan, maar u kunt in nabijgelegen wateren genieten van vissen met de juiste visvergunning.

De ligging in recreatiegebied Spaarnwoude biedt toegang tot diverse recreatiemogelijkheden, zoals golfen, skiën, klimmen, en meer. Bovendien zijn steden als Amsterdam, Haarlem, Beverwijk, IJmuiden en Spaarndam gemakkelijk te bereiken via openbaar vervoer.

Bij Watersportvereniging IJmond heten ze zowel leden als passanten van harte welkom. Neem gerust contact met hen op voor meer informatie of kom langs op hun haven voor een warm ontvangst.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »