Menu
EUR

Jachthaven W.s.v. Nieuwe Meer

Welkom bij Watersportvereniging Nieuwe Meer

Een bezoek aan Watersportvereniging Nieuwe Meer vereist een korte overtocht met het zelfbedieningskettingpontje. Dit betekent dat, als u niet met uw eigen boot komt, dit de enige manier is om er te komen. Deze overtocht draagt bij aan de unieke sfeer van de vereniging. Deze sfeer komt tot leven zodra u het knusse clubhuis binnenstapt. Of u nu een motorbootvaarder of zeiler bent, bij Watersportvereniging Nieuwe Meer praat iedereen met iedereen. Het maakt niet uit.

Het onderscheid tussen de vereniging en een commerciële jachthaven is dat als lid van Watersportvereniging Nieuwe Meer wordt verwacht dat u deelneemt aan het verenigingsleven. U kunt niet alleen een ligplaats voor uw boot hebben, maar er wordt van u verwacht dat u deelneemt aan activiteiten en evenementen.

De jachthaven en het clubhuis bevinden zich aan de Westeinderplassen in Aalsmeer, op slechts 300 meter van het stadscentrum. U bent van harte welkom om eens langs te komen!

Voor contact met de havenmeester belt u met 06 27 62 1998.

Haven:

De havenmeester is gedurende het seizoen dagelijks tot 's avonds aanwezig, bereikbaar op 06 27 62 1998. Watersportvereniging Nieuwe Meer biedt een breed scala aan faciliteiten. Naast de 50 boten op de wal biedt de haven ligplaats aan meer dan 200 boten, variërend van zeilboten en motorboten tot sloepen. We bieden ook bewaakte winterstalling.

Alle steigers zijn uitgerust met wifi, wateraansluitingen en individuele elektriciteitsaansluitingen met verbruiksmeters. Uiteraard zijn er moderne toilet- en douchevoorzieningen. Op de Kolendam is een vuilwaterpompinstallatie beschikbaar. Voor het drogen van zeilen is er een speciale zeilenloods.

Veiligheid staat bij de vereniging hoog in het vaandel. We hebben een AED in het clubgebouw, en er zijn voldoende reddingsboeien en brandblussers aanwezig. Op alle steigers zijn noodladders geïnstalleerd om veilig uit het water te komen bij een onvrijwillige onderdompeling.

We hebben een terras en een gezellig clubhuis met een bar en een à la carte restaurant voor leden en gasten. Er is ook een apart jeugdhonk en een kinderspeelplaats achter het terras.

U kunt vanuit de haven met het traditionele kettingpontje naar de overkant varen, en binnen loopafstand vindt u het stadscentrum van Aalsmeer met o.a. een warme bakker, een supermarkt en een pinautomaat.

Clubhuis:

Het clubhuis van Watersportvereniging Nieuwe Meer is een gemeentelijk monument dat rond 1927 is gebouwd. Het clubgebouw herbergt de entree, het restaurant met de bar, toiletten, het havenkantoor, de bestuurskamer, de zeilenloods en de woning van de havenmeester en zijn gezin. Het clubhuis heeft veel weg van een grote woonkamer waar iedereen welkom is en waar leden, passanten en bezoekers elkaar ontmoeten in een gezellige en informele sfeer.

Regelmatig organiseren evenementen plaats in het clubhuis, zoals feesten, cursussen en lezingen. In de wintermaanden wordt het clubhuis gebruikt voor speciale gelegenheden, zoals de aankomst van Sinterklaas per boot. De Algemene Ledenvergaderingen vinden ook in het clubhuis plaats.

We hebben regelmatig Jazz-zondagen in samenwerking met KCA.

Algemeen:

De haven van Watersportvereniging Nieuwe Meer biedt een gastvrije plek voor watersporters die de Westeinder Plassen bezoeken. Of u de Westeinder Plassen nu als vakantiebestemming kiest of op doorreis bent via de Staande Mastroute, u bent van harte welkom om van een ligplaats bij Watersportvereniging Nieuwe Meer en onze faciliteiten gebruik te maken.

Onze haven is gelegen in de beschutte hoek van de Kleine Poel en biedt een prachtige uitvalsbasis voor watersport in het Groene Hart en de Hollandse Plassen.

Onze haven voldoet aan de moderne eisen voor jachthavens. Alle steigers zijn uitgerust met wifi, water- en elektriciteitsaansluitingen. We hebben moderne toilet- en douchevoorzieningen. Er is een vuilwater

Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »