Menu
EUR
  • Meer dan 30.000 artikelen leverbaar!
  • Vanaf 50 euro gratis verzending
  • Indien op voorraad = verzonden binnen 1 werkdag!

De Droge Jachthaven

Ontdek De Droge Jachthaven, de nieuwste en enige droge haven in Alphen aan den Rijn en omstreken! Maar wat houdt een droge haven precies in? Met de unieke automatische sleephelling van De Droge Jachthaven kunt u zelf 24/7 uw boot te water laten of uit het water halen. De boten bij De Droge Jachthaven staan dus droog gestald als ze niet varen, wat betekent geen aanslag van waterplanten en geen zorgen over botsingen tussen boten. Deze haven is een waar gemak voor elke bootliefhebber.

De Droge Jachthaven is een initiatief van watersport- en internetondernemer Stian Duijvelaar, bekend van Vanclaes boottrailers, Groene Hart sloepverhuur en diverse internetwinkels binnen Duijvelaar E-commerce. Havenmeester Menno Haberer staat klaar om u te assisteren bij ligplaatsen, onderhoud, reparaties, verkoop van trailers en accessoires, en natuurlijk voor een vriendelijk kopje koffie. De Droge Jachthaven is trots lid van de HISWA brancheorganisatie.

Maar wat maakt De Droge Jachthaven zo uniek? Hier wordt het concept van een droge jachthaven tot leven gebracht. Uw boot staat het hele jaar door op een trailer op de kant in een eigen vaste box. Met behulp van de automatische trailerhelling kunt u eenvoudig zelf, met uw digitale toegangssleutel, 24/7 toegang krijgen tot het haventerrein, de toiletten en de automatische trailerhelling. Dit permanente stallen bespaart u kosten aan onderhoud en geeft u meer flexibiliteit als u elders in Nederland of Europa het water op wilt. Geen gedoe meer met het slepen van uw boot van winter naar zomerligplaats en vice versa.

De Droge Jachthaven beschikt over een eigen trailerhelling, en niet zomaar een! Het is de eerste in Nederland met een automatische trailerhelling. Hierdoor kunt u veilig, snel en zelfstandig, 24/7 uw boot te water laten.

Voor ligplaatsen op de kant biedt De Droge Jachthaven verschillende mogelijkheden:

  • Droge Jachthaven jaarligplaats (box in de hal), boot tot 6 meter: €1495,-
  • Droge Jachthaven jaarligplaats (box in de hal), boot tot 8,5 meter: €1750,-

Voor ligplaatsen op het buitenterrein:

  • Droge Jachthaven jaarligplaats (box buiten op de wal), boot tot 6 meter: €995,-
  • Droge Jachthaven jaarligplaats (box buiten op de wal), boot tot 8,5 meter: €1250,-

Voor ligplaatsen in het water:

  • Droge Jachthaven jaarligplaats (in het water aan de haven): €1350,-
  • Upgrade naar winterstalling op de wal: €1650,- (met €100,- winterstalling voordeel)
  • Upgrade naar winterstalling in de loods: €1850,- (met €100,- winterstalling voordeel)

Voor winterstalling buiten geldt €22,50 per m² en €199,- eenmalig voor hijsen, afspuiten en huur stallingbok. Voor winterstalling binnen geldt €35,- per m² en €199,- eenmalig voor hijsen, afspuiten en huur stallingbok.

Met een ligplaats op de kant bij De Droge Jachthaven bent u volledig voorbereid en hoeft u niet meer naar de winterstalling. Voor havenplaatsen kunt u het hele jaar in de box blijven liggen. Als u echter in de wintermaanden verkiest om op de wal of binnen in de loods te stallen, kunt u een winterstallingplaats reserveren bij de havenmeester.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Bij De Droge Jachthaven zijn alle ligplaatsen inclusief onbeperkt gebruik van de automatische boothelling, elektromovers, parkeren, toiletten en het toegangshek. Voor het 'Droge Jachthaven' pasje wordt €15,- in rekening gebracht (let op, dit is geen borgbedrag maar een eenmalig bedrag dat niet wordt gerestitueerd).

Bij De Droge Jachthaven vindt u alles onder één dak! U kunt voor al uw onderhoud en reparaties terecht bij de havenmeester. Gespecialiseerd in bootonderhoud en winter/zomerservice aan inboard- of outboardmotoren. Ook voor reparaties beschikt De Droge Jachthaven over een breed netwerk van watersportprofessionals die kunnen worden ingeschakeld voor reparatie- of kluswerk aan bijvoorbeeld polyester, houtwerk, laswerk, bootzeil of bijzondere scheepselektronica, enzovoort. Kortom, De Droge Jachthaven biedt alles wat u nodig heeft voor een zorgeloze watersportervaring.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »