Menu
EUR

Clubhuis Jachtclub Scheveningen

Ontdek het nieuwe kloppende hart van Jachtclub Scheveningen - het clubhuis, officieel geopend op 24 juni 2022. Tijdens het hoogseizoen is het toegankelijk voor bezoekers, waar u zelf een kopje koffie of thee kunt pakken. Barpersoneel is aanwezig tijdens evenementen en de havenmeesters werken vanuit het clubhuis in juni, juli en augustus. De bar is open op vrijdagen en zaterdagen van 16:00 - 22:00 uur en bij specifieke gelegenheden (raadpleeg de kalender).

Bij binnenkomst in de jachthaven kunt u met de boeg naar het noorden een ligplaats innemen in de passantenkom langs een steiger of een schip van vergelijkbare lengte. Stapelen is gebruikelijk, en op eigen initiatief afmeren in een box is niet toegestaan. Alle ligplaatsen behoren toe aan leden van de vereniging. De havenmeester is in juli en augustus dagelijks bereikbaar tussen 8.30 uur en 22.00 uur.

Betaal uw liggeld met de Blue Waterapp en ontvang de toegangscode voor de haven en het sanitair in het havenkantoor. Neem contact op met de havenmeester voor informatie en assistentie op 06-53293137.

Over Jachtclub Scheveningen: Met meer dan 700 leden, verdeeld over zeilers, vissers en duikers, biedt de Jachtclub een jachthaven met 285 ligplaatsen. Lidmaatschap is vereist voor ligplaatsen. De club organiseert diverse activiteiten, waaronder viswedstrijden, duikactiviteiten, clubavonden, zeilwedstrijden, Sinterklaasviering en een jeugdzeilschool in samenwerking met KWV de Kaag.

Ontdek de mogelijkheden om te zeilen zonder eigen boot via de clubboten, waaronder sportieve SB20's en een klassiek jachtje van 30 voet van het type Taling. Inschrijven voor zeilopties kan via de kalender op de website van Jachtclub Scheveningen. Bezoek de website voor meer informatie en ontdek de nabijgelegen winkels, restaurants en bezienswaardigheden voor een onvergetelijke dag.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »