Menu
EUR
  • Meer dan 30.000 artikelen leverbaar!
  • Vanaf 50 euro gratis verzending
  • Indien op voorraad = verzonden binnen 1 werkdag!

Watersportvereniging "de Vlietstreek"

Welkom bij Watersportvereniging (WSV) de Vlietstreek!

Watersportvereniging de Vlietstreek bevindt zich in de Binckhorsthaven in Den Haag en biedt ongeveer 100 ligplaatsen langs de belangrijke vaarroute van Rotterdam via Delft naar Leiden en de Hollandse plassen. Gelegen aan de doorvaartroute Rijn-Schie kanaal, is de ingang van de Binckhorsthaven slechts enkele honderden meters verwijderd. Vanuit deze haven zijn vaarroutes door de stad Den Haag en het Westland toegankelijk, ideaal voor boten met een lage doorvaarthoogte. Alle nodige voorzieningen zijn aanwezig op de haven, en er is een goede openbaar vervoer verbinding met het centrum van Den Haag en Den Haag Centraal. Parkeren in de directe omgeving van de haven is gratis.

Passanten

Gelukkig! Passanten zijn weer welkom in deze haven! Hier vindt u meer informatie over passantenplaatsen. Let op: het is tijd om u aan te melden voor een winterligplaats. Hier vindt u meer informatie. Nog enkele grote ligplaatsen beschikbaar. Naast ligplaatsen voor leden is er ruimte voor gasten, zowel voor passanten voor enkele dagen als voor een heel seizoen. Momenteel zijn er nog enkele grotere ligplaatsen beschikbaar van circa 15 meter. De breedtes van de boxen verschillen, dus mocht u interesse hebben, informeer dan bij de havenmeester of er voor uw boot een passende box beschikbaar is. De havenmeester is bereikbaar per e-mail op [email protected].

Ontdek Den Haag vanaf het water

"Als u aan het water en Den Haag denkt, denkt u waarschijnlijk aan de zee. De Haagse grachten, plassen, sloten en kanalen zijn voor veel mensen nog onbekend. Met de gratis waterkaart van de Haagse binnenwateren kunt u Den Haag vanaf het water ontdekken."

Over de vereniging

Sinds 30 augustus 1970 is watersportvereniging "De Vlietstreek" actief in Den Haag. Wie denkt dat het met het dempen van bijvoorbeeld het Spui en de Burgwal gedaan was met het watergebeuren in Den Haag, vergist zich. Den Haag vierde in 2004 bijvoorbeeld 100 jaar binnenhavens Den Haag en kent een aantal bloeiende watersportverenigingen. Watersportverenigingen zijn er in diverse takken: kanoën, roeien en ook een tweetal algemene watersportverenigingen. Een daarvan is watersportvereniging de Vlietstreek. De vereniging telt zo'n 200 leden en heeft aan de Maanweg de Beverdam, een haven met ongeveer 100 ligplaatsen en een drijvend clubhuis.

In de winter wordt er hard aan de boten gewerkt om in het voorjaar weer glimmend in de verf het ruime sop te kiezen. Overal in het land (en daarbuiten) komt men het wapperende verenigingsvaantje tegen. De vereniging heeft boten en leden in allerlei soorten en maten, van traditionele slepers en Westlanders tot prachtige jachten die aan de Cote d'Azur niet zouden misstaan.

Evenementen die de leden organiseren zijn onder andere diverse vaartochten, vis-, kaart- en dartwedstrijden, bingo-dansants en de jaarlijkse mossel- en gourmetavonden.

Belangrijke vaarinformatie

Voordat u vertrekt, controleer de stremmingen en andere belangrijke scheepvaartinformatie op:

Contact

W.S.V. de Vlietstreek Melkweg 69, 2516 AJ Den Haag KvK: 40408723 Bestuur e-mail: [email protected]

Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »