Menu
EUR
  • Meer dan 30.000 artikelen leverbaar!
  • Vanaf 50 euro gratis verzending
  • Indien op voorraad = verzonden binnen 1 werkdag!

Rotterdam Oceanwide Yacht Club

De Rotterdam Oceanwide Yacht Club (ROYC) is een watersportvereniging opgericht in 2004, met als doel de bevordering van watersport in de ruimste zin van het woord, met speciale aandacht voor Rotterdam Zuid.

De ROYC organiseert en faciliteert niet alleen evenementen en wedstrijden, maar zet zich ook in voor het stimuleren van watersport bij de jeugd en ondersteunt bijzondere watersportgebonden initiatieven. De vereniging streeft ernaar kennis over de bouw en het gebruik van schepen, zowel als jachten en pleziervaart, te behouden en te waarborgen voor de toekomst. Bovendien wil ze een inspirerende bijdrage leveren aan het onderhouden van contacten tussen gelijkgestemde watersporters en vaargasten.

Lidmaatschap:

Om lid te worden van de ROYC, dient een geïnteresseerde een ingevuld en ondertekend formulier bij de secretaris in te dienen. Personen jonger dan 18 jaar moeten dit formulier mede laten ondertekenen door een van hun ouders of voogden. Het bestuur neemt een beslissing over de toelating van een nieuw lid, eventueel na het verkrijgen van advies van de introductiecommissie. Het bestuur is niet verplicht om een weigering tot toelating van een nieuw lid te motiveren. Elke kandidaat-lid ontvangt schriftelijk bericht over de toelating of afwijzing en heeft na toelating recht op een exemplaar van de Statuten en alle reglementen van de vereniging.

Contactgegevens ROYC:

Postadres: Postbus 59223, 3008 PE Rotterdam Adres: Brielselaan 73, Havennummer 1357 Telefoon: 06-51180607

Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »