Menu
EUR
  • Meer dan 30.000 artikelen leverbaar!
  • Vanaf 50 euro gratis verzending
  • Indien op voorraad = verzonden binnen 1 werkdag!

Watersportvereniging (WSV) De Kreek

Welkom bij Jachthaven WSV De Kreek, een verborgen juweel verscholen achter het beschermde natuurgebied 'Eiland van Brienenoord'. Sinds 1961 is het uitgegroeid van een bescheiden vereniging tot een bloeiende jachthaven met meer dan 130 leden en diverse faciliteiten.

Het clubhuis en terras, met een adembenemend uitzicht op de Van Brienenoordbrug, vormen het kloppende hart van deze haven. Bij WSV De Kreek draait alles om saamhorigheid, gezelligheid, en de bereidheid om allemaal een steentje bij te dragen. Het is een plek waar vreugde en verdriet worden gedeeld, waar het altijd gezellig vertoeven is, en waar het ware verenigingsleven hoog in het vaandel staat. Met 100 ligplaatsen in het water en 50 staanplaatsen op de wal (voor stalling of winterberging), biedt het een thuis voor elke liefhebber van de watersport.

Op dit moment is er een korte wachtlijst voor ligplaatsen, dus als u een boot heeft en op zoek bent naar een ligplaats of tijdelijke stalling, kunt u gerust contact opnemen via [email protected].

Natuurlijk bent u ook als passant van harte welkom! Geniet van de uitstekende faciliteiten, waaronder een clubhuis, douches, en een terras. Met ruime parkeergelegenheid, nabijheid van De Kuip, Dirk supermarkt, Pathe bioscoop, en een uitstekende verbinding met Rotterdam Centrum, biedt het de juiste plek voor een tussenstop in een dynamische omgeving. Bovendien beschikt de vereniging over een portaalkraan met een hefvermogen van 20 ton en een hydraulische hellingwagen, beschikbaar voor alle leden en gasten.

Verenigingsactiviteiten: WSV De Kreek organiseert tweemaal per jaar Algemene Leden Vergaderingen (ALV) waarin leden hun bijdragen delen, financiële gezondheid wordt besproken en verkiezingen plaatsvinden. Daarnaast vinden maandelijkse bestuursvergaderingen plaats, waar leden hun vragen rechtstreeks aan het bestuur kunnen stellen. Het streven is naar een open en actieve vereniging waarin iedereen zich betrokken voelt.

Heeft u vragen, wilt u lid worden, of zoekt u gewoon een gezellige plek om aan te meren? U vindt het aan de Stadionweg 1, 3077 AN Rotterdam. U kunt ook contact opnemen via [email protected]. U wordt van harte welkom geheten bij WSV De Kreek, waar watersport en gemeenschap samenkomen.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »