Menu
EUR

Hoogwater alarm

1 Producten
Toon:
Albin pump marine Hoogwater alarm set digitaal 12/24V
Albin pump marine
Hoogwater alarm set digitaal 12/24V
Ontdek de Hoogwater Alarm Set Digitaal 12/24V van Albin Pump Marine bij XXL Wate...
223.50 184.71
 
Toon 1 - 1 van 1

Bij XXL Water begrijpen we het belang van waakzaamheid voor waterstanden aan boord om de veiligheid van het schip en de bemanning te waarborgen. Ontdek onze collectie nautische hoogwateralarmen, ontworpen om onmiddellijke waarschuwingen te bieden bij verhoogde waterstanden.

Kenmerken:

 1. Automatische Detectie: Hoogwateralarmen zijn uitgerust met automatische detectiesystemen die onmiddellijk reageren op veranderingen in waterstanden.

 2. Waarschuwingsignalen: Luide en duidelijke waarschuwingssignalen, zoals sirenes of zoemers, om de bemanning onmiddellijk op de hoogte te stellen.

 3. LED-Indicatoren: Heldere LED-indicatoren geven visuele waarschuwingen, zelfs in omgevingen met beperkt licht.

 4. Nauwkeurige Sensoren: Gebruik van nauwkeurige sensoren die veranderingen in waterstanden meten en alarmen activeren bij afwijkingen.

 5. Waterdichte Constructie: Hoogwateralarmen zijn ontworpen met waterdichte behuizingen om betrouwbaar te blijven, zelfs als ze worden blootgesteld aan vochtige omstandigheden.

 6. Automatische Uitschakeling: Sommige modellen schakelen automatisch uit nadat het water is afgenomen, om onnodige waarschuwingen te voorkomen.

 7. Compatibiliteit met Scheepssystemen: Integratiemogelijkheden met andere scheepssystemen voor een gecoördineerde respons op verhoogde waterstanden.

Toepassingen:

 1. Bilge Monitoring: Hoogwateralarmen worden vaak gebruikt voor het monitoren van de bilge om onmiddellijk te reageren op lekkages of waterophopingen.

 2. Overstromingspreventie: Effectieve tool om overstromingen te voorkomen door vroegtijdige waarschuwingen te bieden.

 3. Noodscenario's: In noodsituaties biedt het hoogwateralarm snelle waarschuwingen, waardoor de bemanning kostbare tijd krijgt om gepaste maatregelen te nemen.

 4. Onderhoud van Watersystemen: Monitoring van watersystemen om mogelijke lekken of defecten tijdig op te sporen.

 5. Veiligheid van Vaartuig en Bemanning: Een essentieel instrument voor de veiligheid van het vaartuig en de bemanning, vooral tijdens slechte weersomstandigheden of in risicogebieden.

Een hoogwateralarm is een kritisch instrument voor de veiligheid aan boord. Zorg ervoor dat je schip is uitgerust met een betrouwbaar hoogwateralarm om de bemanning te beschermen tegen onverwachte watergerelateerde noodsituaties. Kies een model dat past bij de grootte en het type van je vaartuig voor optimale veiligheid.

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »