Menu
EUR
Het merk Jobe

Het merk Jobe

Door: Martijn Reacties: 0

Jobe is een Nederlands watersportbedrijf dat opgericht werd in 1974. Het bedrijf is uitgegroeid tot een internationaal bekend merk dat zich richt op het ontwerpen en produceren van watersportartikelen. Hun assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals wakeboards, waterski's, tubes, wetsuits en nog veel meer. In dit artikel zullen we de geschiedenis van Jobe, hun producten en hun filosofie uitgebreid bespreken.

Geschiedenis

Jobe werd in 1974 opgericht door Jeff Jobe, een watersportliefhebber uit Nederland. Het bedrijf begon als een klein familiebedrijf dat zich richtte op de verkoop van waterski's. De eerste jaren van het bedrijf waren zeer succesvol en al snel begon Jobe met het ontwerpen van hun eigen waterski's.

In de jaren '80 en '90 breidde Jobe uit naar andere watersportproducten, zoals wakeboards en kneeboards. Het bedrijf had ook succes in het sponsoren van professionele atleten, waaronder wereldkampioenen zoals Darin Shapiro, Travis Moye en Dallas Friday.

In 2011 werd Jobe overgenomen door J-Star, een Amerikaans watersportbedrijf. De overname bracht nieuwe kansen voor Jobe, met een groter budget voor productontwikkeling en een wereldwijde distributie.

Producten

Het assortiment van Jobe is zeer uitgebreid en omvat producten voor alle soorten watersporten, van wakeboarding tot stand-up paddleboarding. Hieronder zullen we een aantal van hun meest populaire producten bespreken.

Wakeboards: Jobe biedt een breed scala aan wakeboards, geschikt voor zowel beginners als professionele wakeboarders. Hun boards hebben verschillende eigenschappen, zoals flexibiliteit en pop, om aan de behoeften van elke rijder te voldoen.

Waterski's: Jobe's waterski's zijn ontworpen om optimale prestaties te bieden op het water. Ze hebben ski's voor beginners tot gevorderden, met functies zoals verschillende vormen en lengtes.

Tubes: Jobe's funtubes zijn een populaire keuze voor plezier op het water. Ze bieden een verscheidenheid aan vormen en maten, zoals ronde, driehoekige en vierkante tubes.

Wetsuits: Jobe's wetsuits zijn ontworpen om te zorgen voor optimale bescherming en comfort tijdens het watersporten. Hun assortiment omvat wetsuits voor verschillende temperaturen en verschillende soorten watersporten.

Filosofie

Jobe heeft een duidelijke filosofie als het gaat om het ontwerpen van hun producten. Ze streven ernaar om producten van hoge kwaliteit te creëren die innovatief en functioneel zijn. Het bedrijf streeft ook naar duurzaamheid door gebruik te maken van materialen en productieprocessen die zo min mogelijk schadelijk zijn voor het milieu.

Jobe is ook toegewijd aan het ondersteunen van de watersportgemeenschap. Ze sponsoren professionele atleten en evenementen, en organiseren zelfs hun eigen evenementen, zoals het Jobe Wakepark evenement in Nederland. Het bedrijf

is ook toegewijd aan het betrekken van jongeren bij de watersport, door middel van programma's zoals de Jobe Wakeboard School en het Jobe Kids programma. Het doel van deze programma's is om jongeren te inspireren en hen de kans te bieden om hun vaardigheden te ontwikkelen en te genieten van de watersport.

Jobe streeft ernaar om voortdurend te innoveren en hun producten te verbeteren. Ze doen dit door te luisteren naar de feedback van hun klanten en door het gebruik van nieuwe technologieën en materialen. Het bedrijf heeft ook een team van professionele atleten die helpen bij het testen en verbeteren van hun producten.

Jobe is ook zeer betrokken bij het behoud van het milieu. Het bedrijf gebruikt duurzame materialen en productieprocessen, en werkt samen met organisaties zoals Plastic Soup Foundation om de impact van watersport op het milieu te verminderen.

Jobe is een toonaangevend merk in de watersportindustrie, met een breed scala aan producten en een sterke toewijding aan kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Het bedrijf is betrokken bij de watersportgemeenschap en ondersteunt jongeren in het ontdekken en ontwikkelen van hun vaardigheden in de watersport. Jobe blijft zichzelf verbeteren door voortdurend te innoveren en te luisteren naar de feedback van hun klanten, terwijl ze hun impact op het milieu minimaliseren. Bij XXL Water bieden we een breed assortiment aan Jobe-producten, zodat u de perfecte uitrusting kunt vinden voor uw volgende watersportavontuur.

Of je nu een beginner of een professionele watersporter bent, Jobe heeft voor iedereen iets te bieden. Het merk biedt een breed scala aan producten voor verschillende soorten watersporten en niveaus, met een sterke focus op kwaliteit, prestaties en duurzaamheid. Daarnaast is Jobe zeer betrokken bij de watersportgemeenschap en het milieu, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en verantwoord merk.

Jobe blijft voortdurend werken aan het verbeteren van hun producten en het ontwikkelen van nieuwe technologieën en materialen. Als gevolg hiervan zijn hun producten altijd up-to-date en in lijn met de nieuwste ontwikkelingen in de watersportindustrie.

Bij XXL Water zijn we er trots op om een breed scala aan Jobe-producten aan te bieden, zodat u de perfecte uitrusting kunt vinden voor uw volgende watersportavontuur. Of je nu op zoek bent naar een wakeboard, een tube, een wetsuit of een ander product, wij hebben het in ons assortiment. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te adviseren over de beste uitrusting voor uw behoeften en budget, zodat u optimaal kunt genieten van uw tijd op het water.

Kortom, Jobe is een merk dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan kwaliteit, prestaties, duurzaamheid en betrokkenheid bij de watersportgemeenschap. Of je nu een beginnende of een ervaren watersporter bent, Jobe biedt een uitgebreid assortiment aan producten die aan al jouw behoeften voldoen. Dus, ga naar XXL Water en ontdek het ruime aanbod van Jobe-producten en bereid je voor op een geweldige tijd op het water!

 
 

Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »