Menu
EUR
Hertz audio

Hertz audio

Door: Martijn Reacties: 0

Hertz Marine

Vanuit de kustlijnen van het pittoreske Italië komt Hertz Marine, een premium audiomerk dat zijn oorsprong vond in 1998. De oprichting van Hertz Marine was het resultaat van decennia ervaring door het moederbedrijf Elettromedia, dat al sinds de jaren 70 audioapparatuur ontwikkelt. Oorspronkelijk was Hertz een merk dat zich richtte op de auto-industrie, maar in 2016 werd een aparte tak opgericht voor maritieme audio.

Deze Hertz Marine divisie is een voortzetting van de beproefde kwaliteit van Hertz, nu aangepast aan de specifieke eisen van de watersport. Met producten die water- en stofbestendig, UV-resistent en gebouwd zijn om de zwaarste weersomstandigheden te weerstaan, biedt Hertz Marine hoogwaardige audio-apparatuur tegen een betaalbare prijs. Enkele unieke kenmerken van Hertz Marine zijn:

  • Bestand tegen stof
  • Waterbestendig, met een IPX66-classificatie voor de bronunits Speakers bestand tegen waterstralen (IP64)
  • UV-bestendig volgens ASTM-D439
  • Zoutnevelbestendig
  • Trilbestendig
  • Corrosiebestendig
  • Trilbestendig

Samengevat: Hertz Marine audio is speciaal ontworpen voor gebruik aan boord van uw boot, sloep, jacht of zeiljacht. Wat Hertz Marine onderscheidt, is de beschikbaarheid van diverse bronunits (radio's), met of zonder DAB+. Daarnaast biedt het merk een breed scala aan Hertz Marine speakers en nuttige accessoires. In alle gevallen levert Hertz Marine een uitstekende kwaliteit tegen een eerlijke, betaalbare prijs.

Ontdek het uitgebreide assortiment van Hertz Marine audio in onze webshop. Mocht u advies nodig hebben, staat onze klantenservice graag voor u klaar!

Wat zijn de voordelen van Hertz Marine Audio?

Het kiezen voor een audio-installatie van Hertz Marine aan boord biedt een aantal aanzienlijke voordelen:

Kenmerken Omschrijving
Ontworpen voor maritieme omstandigheden Hertz Marine producten zijn specifiek ontworpen voor gebruik aan boord en de daarmee gepaard gaande omstandigheden
Uitvoerig getest Producten worden uitvoerig getest onder soms extreme omstandigheden
Waterbestendig Versterkers hebben een IP64-certificering, speakers zijn IP65-gecertificeerd en radio's IP66, wat de mate van waterbestendigheid aangeeft
UV-bestendig Materialen gebruikt voor headunits, speakers en versterkers zijn UV-bestendig volgens ASTM-D4329, bestand tegen direct zonlicht zelfs bij langdurige blootstelling
Temperatuur bestendig Gebruikte materialen zijn bestand tegen temperatuurschommelingen, dankzij hoogwaardige ASA-kunststoffen en polypropyleen conussen
Zoutnevelbestendig Producten zijn getest met een spray van vocht en zout en voldoen aan de ASTM-B117 standaard
Stofbestendig Hertz Marine Audio producten zijn niet alleen waterbestendig, maar ook stofbestendig
Bestand tegen trillingen en schokken Aangezien producten worden ingebouwd in voertuigen en vaartuigen, zijn ze bestand tegen trillingen en schokken

Welke Hertz Marine Audio kan ik het beste kopen?

Het antwoord op die vraag hangt af van een aantal factoren. Maar hier zijn enkele suggesties:

Bij het kiezen van een bootradio van Hertz Marine bieden we types aan met en zonder DAB+. DAB+ is handig als u toegang wilt tot veel radiostations, maar de ontvangst is nog niet overal 100%. Gelukkig hebben bijna alle Hertz Marine radio's een ingebouwde bluetooth-module waarmee u snel uw smartphone of tablet kunt koppelen en uw muziek kunt streamen via de speakers van de radio. Met een app als TuneIN kunt u ook radiostations streamen, wat voor sommigen de behoefte aan DAB+ minder relevant maakt.

Naast een goede Hertz-bootradio, die de basis vormt van elk audiosysteem aan boord, kunt u uw systeem eenvoudig uitbreiden met bijvoorbeeld een extra eindversterker waarmee u een subwoofer aansluit. Een dergelijke subwoofer geeft een enorme boost aan het algehele geluid aan boord.

Uniek is de DSP-module van Hertz. DSP staat voor Digital Signal Processing. Een DSP-unit lijkt qua omvang op een eindversterker, maar past het geluid aan boord deels automatisch aan. Met DSP kan in een akoestisch uitdagende omgeving, zoals een bootinterieur, toch een uitstekende geluidskwaliteit worden bereikt. Deze DSP-box is los verkrijgbaar als digitale signaalprocessor die in elk systeem kan worden geïntegreerd. Hertz levert ook eindversterkers waarin DSP direct is ingebouwd.

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »